TERMÉKEINK

VerMix Arctisztító Tonik forte

Kiváló arctisztító homogénfolyadék, zsíros és enyhén zsíros bőrök arctisztítására a meglévő pattanások megszüntetésére, heg nélküli gyógyulására, újabbak kialakulása ellen ajánlott. Gyógynövényes, pórusösszehúzó, hűsítő hatású. Erősen fertőtlenítő, összehúzó és frissítő, tonizáló  hatású a benne levő gyógynövények és gyógyhatású anyagok %-os összetétele eredményeképpen. Borotválkozás után is használható, mert megakadályozza az arcbőr kipörsenését, melyet részben az újra növő szőrszálak, részben pedig a szőrszálak között megtelepedő baktériumok okoznak.

Összetevők: aqua desillata, ethyl alcohol, lavandula extract (ősidők óta ismert, természetes összetevőkből áll, tartósítószert nem tartalmaz.

Arctisztító tonik

VerMix Szárító keverék

A VerMix Szárító keverék kiváló fertőtlenítő, szárító, hűsítő és gyulladás ellenes hatású szuszpenzió, a zsíros, pattanásos bőr hatásos ellenszere. A faggyúmirigyek kivezető nyílásán keresztül bejut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejti mirigyműködést csökkentő hatását. A pattanásokat gyorsan leszárítja. Hűsítő hatása pedig a pattanásokkal járó gyulladásos fájdalomérzetet szünteti meg. A pattanások heg nélkül gyógyulnak.

Mind a VerMix Szárító keverék, és a VerMix Szárító keverék forte készítmény alkalmas bármely életkorban előforduló, zsíros-, pattanásos (gyulladt) bőr ápolására. Használata során az arc, mellkas, és a hát bőrének zsírosságát csökkenti. Alkalmas még szúnyogcsípés, csalángöb és karcolt, horzsolt sebek tüneteinek enyhítésére is.

Összetevők: aqua destillata, alcohol denat, zinc oxide, talcum, acidum salicylicum, camphor. Ősidők óta ismert természetes összetevőkből áll, tartósítószert, sem színező anyagot nem tartalmaz.

A termékeket használat előtt fel kell rázni. Naponta többször is alkalmazhatók.

Pattanás elleni készítmény

VerMix Szárító keverék Forte

Kimondottan erősen pattanásos bőr esetén javasolt alkalmazni. Összetevői azonosak a VerMix Szárító keverék összetevőivel, de eltérő a százalékos arány.

Hogyan kell alkalmazni a pattanásos arcbőr ápolására szolgáló VerMix termékeket?

  • A zsíros bőr reggeli tisztítása, hideg vizes öblítés után a VerMix tonikkal történik. Ne alkalmazz szappant, meleg vizet!
  • Ezt követően kend be a pattanásos bőröd a Szárító Keverékkel vagy a Szárító Keverék Fortéval!
Pattanás elleni készítmény

VerMix Sebkezelő

Hűsítő keverék sérült bőr ellátására
A sérült bőr kezelésére való készítménynél a gyors gyógyító hatás a termékben lévő természetes anyagok egymás hatását fokozó tulajdonságának eredménye.

A termék megalkotásának előzménye:

Az emberi élet velejárója hogy a bőr számtalanszor megsérül, a sérült bőr nem, vagy nem helyes kezelése miatt a sérült bőrfelület elfertőződhet, súlyos helyi, esetlegesen az egész szervezet számára is súlyos kórkép alakulhat ki. Sebkezelésre számos készítményt ajánlanak. Az antibiotikumok hátránya, hogy a gennykeltő baktériumok ellenállóvá válnak ezek hatására, azon kívül allergiás reakciók is felléphetnek. Például a jódtartalmú fertőtlenítő szerek pajzsmirigy problémával küzdőknél nem is alkalmazhatók. A sebkenőcsök a bőrfelületet elzárják a levegőtől és csak csekély mértékben, hűsítenek. A meleg, nedves felület ugyanakkor teret biztosít a gennykeltő baktériumok szaporodásának.

A VerMix Sebkezelő, Hűsítő keverék folyékony állagú, erősen fertőtlenítő, szárító és gyulladás ellenes hatása miatt a különböző sérülések (dörzsölt-, horzsolt-, zúzott-, égési felület-sérülések, karmolások, csalánkiütés) gyors és hatásos ellenszere.

Természetes anyagokat tartalmaz, nincs konzerváló, se színező anyag benne. Enyhe nyugtató hatás érdekében tartalmazhat levendulát. A szuszpenzió használat erősen felrázandó. Naponta többször használandó.

Összetétel: aqua destillata, ethyl alcohol, czinkoxide, talcum,  acidum salicylicum, camphor, lavandula extract

Sebkezelő

VerMix Hűsítő keverék csípésre

A hűsítő keverék szúnyog és rovarcsípésre, csalángöbre, valamint bőrallergiára kifejlesztett szuszpenzió. A szúnyog, vagy egyéb rovarcsípés, marás okozta pirosságot viszketést és fájdalmat gyorsan elmulasztja. Fertőtlenítő, hűsítő hatásával az allergiás csalán-göböket, kiütéseket is néhány kezelés után eltünteti. Egész testfelületi allergia esetére is lehet ajánlani. Használat előtt alaposan felrázandó folyékony készítmény, melyet naponta többször lehet használni, hagyni kell a keveréket a felületre rászáradni.

Természetes összetevőkből áll, nincs benne sem tartósítószer, sem színező anyag.

Összetevői: aqua destillata, alcohol denat, zinc oxide, talcum, acidum salicylicum, camphor

Csípés elleni készítmény