Engedd meg, hogy cégünk, a VerMix Hungary Kft.,

bemutassa neked a VerMix, szabadalommal védett, védjegyoltalom alatt álló termékcsaládot, amely a bőrrendellenességek (pl: sebhorrea, pattanások, sebek, égési sérülések, a zsíros bőr) okozta tünetek enyhítésére szolgáló, természetes alapanyagokból álló termékeket foglal magában.

A kozmetikai ipar számára folyamatosan jelentős kihívás a problémásabb bőrtípusok kezelése, amellyel gyakorlatilag és hatékonyan inkább a bőrgyógyászat foglalkozik.

A drogériák kínálatában kevésbé találhatók hatékony, természetes alapanyagokból álló gyógyhatású készítmények a zsíros, pattanásos bőr kezelésére. Elérhető termékek pl. az un. micellás víz, V/O emulzió, amely zsírosító hatása miatt, bőrösszehúzó hatása hiányában, tartósítószer tartalmának köszönhetően nem alkalmas és nem ajánlott a zsíros bőr kezelésére, vagy említsük meg a különböző tonikokat, amelyek tartósítószerrel fixált pólus összehúzó anyagot tartalmaznak.

Figyelemmel a kínálati piac hiányosságaira a termék gyártásával és értékesítésével célunk az, hogy a fogyasztók a problémás arcbőr kezelését saját kezűleg, házilag is elvégezhessék a VerMix termékcsalád hatékony, egészségnek nem ártó, természetes alapanyagú, szabadalommal védett termékeivel, amelyek az alábbiak:

  • Tonik Forte;
  • Szárító Keverék
  • Szárító Keverék Forte

 

45 éves gyakorlati tapasztalat és megalapozott orvosi szakvélemény alapján jöttek létre és kerültek forgalomba a VerMix márkanevű termékcsalád fenti termékei, elsődlegesen a problémás bőrű fiatal korosztály részére. Ez a szabadalom már nagyon sok fiatalnak és problémás bőrű embernek adta vissza bőre egészségét, szépségét, így az önbizalmát is.

Hülitzerné Veress Katalin

1961 – ben vizsgáztam mint kozmetikus, majd 5 évvel később mestervizsgát tettem. 16. kerületben a Vénusz fodrász szövetkezetben dolgoztam 45 éven keresztül, ahol a rendszerváltás alatt a tagság szövetkezeti elnöknek választott.– .Küzdelmes és fáradtságos volt az út, napi 12-14 órai munkával, de a boldog, hálás fiatalok mosolya megérte A 60 -as évek szépségápolási termékeinek hiánya, – valamint az, hogy egy gimnázium közelében,/ a 16. kerületben/ kezdtem szeretett szakmámat — döbbentett rá, hogy az élet kapujában álló fiataloknak a pattanásos bőr – nem csak esztétikai, – de a legtöbb esetben lelki problémát, gátlásosságot okoz. Ez a szomorú felismerés késztetett arra, hogy főleg az ő részükre állítsak össze, — csak a természetben előforduló anyagokból — hatásos, bőrzsírosodás, pattanásellenes, készítményeket. — . Ezeket, VERMIX -GYÓGYKOZMETIKUMOK néven, valamint a háztartásokban, és a napi életben gyakran előforduló sebek kezelésére kiválóan alkalmas SEBKEZELŐ készítményeimet szabadalmaztattam, – a 40 év – mindennapos sikereinek gyakorlati tapasztalata alapján. Sok tanulót vezettem be a pattanásos, zsíros bőr elleni hatásos kezelésébe. Magyar, amerikai és arab tanulóim is voltak. Elvem az, hogy a zsíros bőr nem betegség. — A genetika, és a helytelen szokások okozta pattanásokat nem a belsőleg ható gyógyszerek kell megszüntetni,melyek veszélyesek lehetnek az egész szervezetre nézve, — hanem a természetben előforduló ősi, – évszázadok óta ismert, allergiát soha nem okozó gyógykozmetikumokkal lehet szépen ápolt fiatal bőrt magunkénak tudni.

Termékeinket a bioeel gyáraiban készítik.

A Bioeel Hungária Kft-t a marosvásárhelyi Bioeel vállalat és magyar magánszemélyek által jegyzett vállalkozás alapította 2013-ban a gyár termékeinek magyarországi forgalmazására. Anyacégünk, a Bioeel története 22 évvel ezelőtt kezdődött Erdélyben az első kozmetikumok készítésével. Ekkor jelent meg a Bioeel® védjegyzett márka. 1994-ben elindult a gyógyszergyártás is.